sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

I'm Only Happy When It Rains

Heräsin tänään 9:50. Tein itselleni aamupalaa (porkkanakakkua, pala ruisleipää ja lasillinen maitoa, awws, kaikkia kiinnostaa) ja rupesin katsomaan juuri sopivasti kello 10:00 alkavaa Muumien maailma -ohjelmaa. Voi aww, puolalainen Muumipeikko oli niiiiin suloinen. Menen sen kanssa vielä naimisiin.

http://www.bullspress.fi/Global/Comic%20images/moomin.gif

Lähipäivinä pitäisi päättää, lähdenkö Ankkarockiin molemmiksi päiviksi, vaiko vain sunnuntaiksi. Öääääeee, se on niin kamalan hankalaa. Kahden päivän lippu maksaa varmaan 47846+831 euroa, mutta jos menisin sinne vain sunnuntaiksi, minulta jäisi Scandinavian Music Group näkemättä. Eilen katselin telkkarista sitä Provinssirock-ohjelmaa, ja siinä näytettiin pätkä SMG:n keikasta ja viimeistään siinä vaiheessa tuli semmoinen fiilis, että se bändi on pakko saada nähdä livenä. Ja tänä kesänä.
Okei, jos pitää valita Sonata Arctica tai SMG, valitsen Sonatan, eli sunnuntain, mutta sitten itken ensi kesään asti, sitä etten päässyt näkemään molempia. Olen pirun hankala tapaus. Niin on kyllä Ankkarockin aikataulukin, että ei sen puoleen. Mitäs ovat ripotelleet kaksi noin hiaaaanoa bändiä eri päiville.
Mä en ala. Mitään.

1 kommenttia:

A kirjoitti...

Muumit on rakkaus<3 :)))))