lauantai 25. huhtikuuta 2009

lying here asleep on a sunbeam

Eilen paistoi aurinko ja ulkona pärjäsi ohuessa takissa ja varmaan t-paidassakin. Istuttiin Paulinan kanssa puistossa ja syötiin irtokarkkeja ja mentiin leikkipuistoon keinumaan ja oli hauskaa hauskaa hauskaa ja siellä oli suloisia pikkulapsia.
Viime yönä näin unta takatalvesta. Hyi.





















Ostin uudet kengät Spirit Storesta yhdeksällätoista eurolla! Olisin tahtonut mustat halpistennarit, mutta en onneksi löytänyt niitä mistään. Noi on satatriljoonaa kertaa kivemmat!

perjantai 17. huhtikuuta 2009

All I need is somewhere I feel the grass beneath my feet

Mun piti kirjoittaa jo toissapäivänä ja eilenkin meinasin, mutta taas kävi näin. Nyt en millään jaksa kävellä olohuoneeseen ja hakea kameraa ja piuhaa ja painaa nappulaa ja siirtää uusimmat kuvat koneelle, koska matkaa on ainakin viisi metriä ja olen väsynyt väsynyt väsynyt (tai laiska) ! Enkä ole yhtään luovalla tuulella muutenkaan, joten varautukaa kahdessa ja puolessa sekunnissa muokattuihin ja v a n h o i h i n kuviin joiden laatu on noin miinus viissataakaks.

Keskiviikkoinen Tallinnan matka äidin ja mummon kanssa sujui mielettömän kivasti! Yleensä Tallinnan risteilyt on sitä samaa vammailua: ensin ihastelen laivalla liian kalliita hajuvesiä ja maissa jalat vammaa ja tylsistyttää-ää-ää.
Mutta tää olikin jotain ihan muuta! Itseasiassa ennen kuin pääsen liikaa innostumaan, voisin lopettaa kertomisen ja säästää kivoimmat jutut seuraavaan postaukseen, kun maltan sitten laittaa tänne niitä kuviakin.




















Muistinpa, etten ole tainnut vielä esitellä teille tätä viidentoista euron JC:n hametta! Ostin sen jo varmaan kaksi kuukautta sitten ja mulla on ollut nämä kuvatkin valmiina koneella varmaan ostopäivästä asti. Hups. Tykkään kovasti tuon hameen väreistä ja mielessäni keksin jo tsiljoonamiljardia eri asukokonaisuutta, mihin se sopisi, mutta kertaakaan en ole vielä koko hametta ihmisten ilmoilla käyttänyt.
Saattaa johtua siitä, että hameet on mulle aina vähän hankala juttu. Oon enempi niitä mekkoihmisiä, ehdottomasti!






















Farkkuja ei olekaan noiden farkkulegginssien hankinnan jälkeen näkynyt päälläni kertaakaan. En tykkää housuista ja mulla on niissä aina inha ja ahdistava olo, mutta farkkulegginssit onkin ihan toinen juttu. Ja nuo on niin täydellisen kokoisetkin, kerrankin tarpeeksi pienet, ei tarvinnut leikkiä ollenkaan ompelijaa vaan suoraan sain käyttöön. Housujen ostaminen on maailman rasittavinta. Itse olen suhteellisen hankalan kokoinen: pitkät, mutta aika hoikat jalat, ilmeisesti aika kapea vyötärö (vaikken sitä kyllä itse usko) ja lantotakaan mulla ei ole oikein ollenkaan. Tällä vartalolla saakin viettää sovituskopissa aika mukavia aikoja löytääkseen edes jokseenkin hyvänmalliset pöksyt.

















Nämä punaiset Conversetkin on aika uutuus mun kenkävarastossani!
Äiti osti ne ihan yllättäen Stokkalta jonkin aikaa sitten ja ilahduin kovasti, kiiitos!


perjantai 10. huhtikuuta 2009

ne vaaleanpunaset on sitten mun

Olen syönyt tänään ihan hittona semmosia pikkupääsiäismunia! Äiti osti ne Hulluilta päiviltä ja niitä oli meillä viime vuonnakin, joten olen oppinut, että ne vaalenpunaiset on parhaita ja ruskeat ihan tylsiä. Niissä vaaleanpunaisissa on valkosuklaata ja jotain jännää hyvää juttua ja voisin syödä niitä vaikka miljoonatriljoona. Omnomnom. Niin että niihin ei sitten ole mitään syytä näppejään pistää. Mun kaikki! :----)

Heräsin tänä aamuna ennen kahdeksaa. Nousin ylös ja kävin hakemassa vihon ja kirjoitin pari sivua ihan onnistunuttakin tekstiä ja oli tosi ihanan jännän keväinen ja iloinen olo. Sitten menin suihkuun, ja huh - söin aamupalan. Hurjaa.

Innostuin päivällä opettelemaan käyttämään tuota mun hienoa äänityslaitejuttuani ja huomaamattani äänittelinkin siinä varmaan neljä tuntia jos jonkinmoista kivaa! Ja jotain aika onnistuneitakin juttuja tuli ihan vahingossa! En varmaan ikinä opi laittamaan niitä omin nokkineni koneelle ja MySpaceen.



Ja sitten vähän inspi
raatiojuttua !













































































keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

lomalomalomaloma

Tämä päivä vielä ja sitten loma. En edes muistanut, että pääsiäisloma on nyt. Eilen kyselin ihmeissäni kaverilta, että pitääkö tänään ja perjantaina tulla kouluun ja olin ihan innoissani kun maanantainakaan ei kuulemma tarvitse! Olen aina niin ajoissa perillä asiosta ja niin edelleen.

Keskiviikkona lähden äidin ja mummon kanssa päiväksi Tallinnaan. Tallinna on sen verran moneen kertaan nähty, ettei sinne lähteminen tunnu enää mitenkään kummalliselta, mutta tällä kertaa olen aika innoissani, hiii.
Toivottavasti olisi kiva sää, ettei tarttisi kävellä siellä ihan jäässä, viidessä villapaidassa ynnä muuta kivaa.

















kattokaas miten söpösti mun
kengät on
rivissä t
uolla noin !

















HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

lauantai 4. huhtikuuta 2009

scandinavian music group - näin minä vihellän matkallani

Nyt näyttää ja tuntuu jo paljon enemmän keväältä kuin viime viikolla!
Tasan viikko sitten odottelin tähän aikaan ratikkaa lumihiutaleiden sataessa iloisesti naamalle ja sormet pakkasesta tunnottomina.


Kiertelin tänään varmaan kaksi ja puoli tuntia kaupoissa.(Niin siis mikä shoppailulakko?) Ostin Belle & Sebastianin levyn käytettynä, yhdeksällä eurolla ja kangaskassin, johon ajattelin piirtää Pikku Myyn. UFFissa oli harvinaisen paljon houkuttelevia kenkiä, huh! Rakastuin kivoihin kesäkenkiin, mutta koska ne maksoivat 12 euroa ja kirppareilla ja UFFissa olen aina superpihi, ne saivat jäädä hyllylle. Heihei. Tulen ostamaan teidät sitten kun olen rikas.















kuva viime maanantailta
paita: carlings