maanantai 25. toukokuuta 2009

kriisiä

Arvatkaa mitä!
Oikein, kipeänä taas !

Tällä kertaa missasin mm. Heureka-retken ja samalla heitin hukkaan 8 euroa, joita aion kyllä käydä kysymässä heti huomenna, vaikka veikkaan, että turhaan kyselen.

Koulupäiviä jäljellä enää tämän lisäksi kolme + päättärit ! Tuntuu käsittämättömältä. En millään tahtoisi vielä lähteä, vaikken ole päivästä toiseen niin hanakasti jaksanut koulustani tykätä. Kivassa porukassa o
len kumminkin nämä kolme vuotta viettänyt, vuoden loppupuolella sen vasta tajusin. Ikävä tulee. Ehkä kaikkia.

Tämmöiset kipeilypäivät vietän yleensä selaillen nettikauppoja ja Lookbookia ja ai että kun tekee taas mieli kaikkea kaikkea kaikkea !

Ärsyttää, kun multa puuttuu kokonaan se taito vähän tuunailla vanhoja vaatteitani. Aina vaan uutta heti. Mutta onneksi etsin yleensä kirppareilta ensin.


Ajattelin muuten tilata American Apparellilta tämän mekon:


















Äidin mielestä kyseinen luomus on ehkä kamalin ikinä, mutta itse taas ihastelen kovasti !

Olen vieläkin vähän pulassa päättärimekkoni kanssa. Se ei jotenkin näytä yhtään kivalta, enkä tiedä minkä laukun sen kanssa laittaisin. En ole sitä uskaltanut kamalasti edes sovitella, kun menen heti ihan paniikkiin. Yök. Se on kiva mekko, mutten vain jotenkin osaa yhdistää siihen mitään kivoja kenkiä ja varsinkaan sitä laukkua taikka sitten jotain takkia tai neuletta, jota ilman ehdin jäätyä matkalla.



torstai 21. toukokuuta 2009

miau mau miau

Olen lukenut koko päivän vanhoja lehtiä ja dataillut.
Kipeä olo. Olen varmaan saanut äidin kuume-kurkkukipu-voimaton olo -taudin. Harmittaa. En tahtoisi olla poissa koulusta nyt kun koulupäiviä on enää niin vähän jäljellä.

Löysin kaapistani harmaan tunikan, jota käytin joskus vuosi sitten aika paljon
ja äidin vanhat farkkulegginssit, jotka ovat mulle vähän isot mutta
silti kivaa vaihtelua ainaisten harmaiden farkkulegginssieni tilalle.





lauantai 16. toukokuuta 2009

en osta enää ikinä mitään, osa 7483940

Kiersin taas tänään epätoivoisesti suunnilleen kaikki keskustan kaupat läpi etsiskellen sitä kevätjuhlamekkoa. Ehdin jo ärsyyntyä, kun luulin löytäneeni kivan mekon, mutta kun innoissani näytin sitä äidille, äiti sanoi, että se näyttää yöpaidalta, eikä ole tarpeeksi juhlava.

Onneksi en saanut tahtoani läpi, sillä sopiva juhlamekko löytyi ihan kotoa. Kuvia en tahdo siitä tänne laittaa, koska tätä blogiani lukee muutama koulukaveri ja tahdon pitää päättäriasuni ihan yllätyksenä, vaikkei siinä mitään erityisen jännää olekaan. Äiti oli myös ihana ja osti mulle yhden korun, jonka takia olisin itkenyt varmaan verta, jos sen olisin surullisesti sinne kauppaan jättänyt. Ai kuka täällä on materialisti?


Äiti tahtoi myös näyttää mulle yhdet mustat kengät yhdestä kaupasta ja sitten ihastuttiinkin molemmat sellaisiin söpöihin ruskeisiin kenkiin ja yritin kovasti sanoa äidille, etten tosiaankaan tarvitse niitä, enkä kadu loppuelämääni, jos en niitä saa, mutta äiti tahtoi välttämättä ostaa ne mulle ja tuli tosi hyväksikäyttäjäfiilis. Eivät meinaan olleet ihan halvat.






















Mutta oi kyllä tykkään !

















Ostin sulkakorunkin.

En tahdo edes ajatella, miten paljon rahaa äidillä on muhun tänään mennyt, koska hänpäs maksoi vielä nämäkin:

















Levykaupan myyjä oli innoissaan, kun ostin Dave Lindholmia. Tuli hyvä mieli.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

keskiviikko

Multa on postausaiheet ihan kadoksissa. Päässä lyö vain tyhjää ja poistan aina uudestaan ja uudestaan kirjoittamani ja aloitan alusta ja sitten taas poistan. Hmmm. En edelleenkään tiedä mistä kertoisin. Kahden tunnin päästä seison paniikissa musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Kädet täristen ja perhosia vatsassa. Unohdan varmasti virittää kitarani ja jännitän niin, ettei minusta lähde ääntä ollenkaan. Viisi biisiä ja sitten se on ohi. Yritän nauttia niistä.
Laulututkinto on mulle tärkeä juttu ja jos nyt epäonnistun niin harmittaa ehkä vielä seuraavassakin elämässä.

Täällä on ihan hassu sää. Ensin paistaa aurinko ja taivas on sininen. Siten pimenee ja alkaa sataa.
























Maanantai-iltana näytti tältä
























...ja tältä























Tommoisen tunikan ostin jo jonkin aikaa sitten Carlingsista. Olin ihastellut sitä jo kauan ja sitten vihdoin päätin sen hankkia. (muutun aina kamalan nirsoksi ja mietin ikuisuuksia, kun ostan lahjakortilla. :---))
Kertaakaan tuo ei ole vielä ollut päällä, sillä ajattelin säästää tuon kesäksi.


Huomenna näen Iidamaananta
ita, kivaa. Vihdoinkin mulla on aikaa hengata jonkun kanssa, eikä tarvitse heti koulun jälkeen olla kirmaamassa musaopistolle.

maanantai 11. toukokuuta 2009

me oltiin ne kaksi, joista arvannut ei, olit hiljainen poika minä sunnuntailapsi

Kuuntelin aamulla Olavi Uusivirran Minä olen hullu -levyä. Lainasin sen kirjastosta ihan silkasta mielenkiinnosta kuunnella, voiko se tosiaan olla kaikkea sitä kivaa, mitä ihmiset ovat siitä sanoneet ja yllätyin positiivisesti. Niistä biiseistä tulee hyvä olo. Suosittelen oikein kovasti! Pitää varmaan ostaa ihan ikiomaksikin tässä joskus, kunhan vaan ensin saan hankittua ne tärkeimmät: Belle & Sebastianin The Life Pursuitin ja Camera Obscuran Let's Get Out Of This Countryn. Olispa sitä rahaarahaa.

















mekko: bershka

lauantai 9. toukokuuta 2009

moimoimoi

Kävin eilen etsimässä kivaa kevätjuhlamekkoa, mutten löytänyt yhtäkään edes vähän houkuttelevan näköistä vaihtoehtoa. Vilassa sovitin kahta ihan nättiä mekkoa,mutta molemmat näyttivät loppujenlopuksi päälläni ihan perunasäkeiltä. Tietysti olisin voinut kokeilla vielä kokoa XS, koska S oli kamalan iso, mutten jaksanut ja hei - minäkö muka XS? En loppujenlopuksi edes tiedä, minkälaista mekkoa etsin. En tykkää kamalan juhlavista mekoista, mutta koska olen arkisinkin mekkoihmisiä, täytyisi kevätjuhlaan sentään löytää vähän juhlavampi vaihtoehto, varsinkin kun peruskoulun päättäjäisistä on kyse. Onneksi mulla on Lontoon TopShopista ostettu söpö vintagemekko, jonka voin laittaa päälleni, jos en sitten mitään muuta löydä. Päätin äsken huvikseni kuvata laukkujani ja esitellä niitä näin pikkiriikkisesti!
















musta laukku (ylhäällä) UFF
musta pieni laukku UFF
ruskea laukku Beyond Retro
valkoinen laukku UFF
harmaa laukku kirpparilta





















Eilen ostin H&M:stä tummanharmaan aika perus tunikan, jossa on söpöt taskut. Olin katsellut sitä jo jonkin aikaa ja nyt sitten päätin ostaa. Ajattelin, että se voisi olla aika kiva farkkulegginssienkin kanssa vaihteeksi. Ja yllätyin valtavasti, kun 38 oli liian iso. Päädyin sitten kolmekutoseen ja sekin on vähäsen turhan telttamainen, mutta mistäs sitä tietää, jos vaikka peussa vähän kutistuisi.