keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

oh with the sun in my eyes

Kävin tänään ensimmäistä kertaa rannalla koko kesänä. En päässyt palamaan, vaikka kolme tuntia siellä kaverin kanssa oleiltiin , enkä sen puoleen kyllä ruskettumaankaan, mikä ei ollut mikään ihme, koska aurinkorasvapurkissa luki 30.
En kyllä koe kovaa tarvetta päästä itseäni grillaamaan, mutta olisi kiva saada ihan pikkuisen väriä tähän ainakin jo mukavasti ruskettumaan päässeisiin kavereihini verrattuna valkoiseen ihooni.

Myöhemmin iltapäivällä lähdin keskustaan tapaamaan toista kaveriani. Käytiin Wayne's Coffeessa ja join jääteetä, nam. Oli kivaa ja illemmalla ilma viileni vähän ja se tuntui vaihteeksi kivalta.

Eilistä asua:



Eilen kiskoin päälleni kerrankin jotain muuta kuin sitä niin kamalan kesäistä mustaa ja harmaata. (Ok tossa on molempia, mutta valkoista myöskin!) En tajua mikä mulla on, kun talvisin pukeudun välillä jopa vaaleanpunaiseen paitaan, mutta ainakin tänä kesänä olen pukeutunut oikeastaan pelkästään mustiin mekkoihin.
Eilinen mekko on todellisuudessa kahden euron kirpparilöytö, iso kauluspaita, jonka sidoin kätevästi mekoksi, joka ei loppujenlopuksi ollutkaan niin kovin kätevä, koska sitä piti nostella kokoajan.


Keksin myös toisenlaista käyttöä Thaimaasta tuliaisena saamilleni ihanille korviksilleni (tuo lp-levyjuttu kuvissa !) ja otin toisesta koukun pois ja laitoin ketjuun. Sen koukun saa siihen aina kätevästi takaisin, kätevää.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

i never said i was perfect but i can drive you home

Tästedes pidän turpani kiinni aina, kun näen jonkun vaatteen, mitä en missään nimessä tahdo omaan vaatekaappiini hankkia, sillä olen monen monta kertaa todennut, että ääneen sanominen ennustaa sitä, että lopulta jonain kauniina päivänä hankin kyseisen vaatteen itselleni.
Niin kävi maanantaina farkkushortsien kanssa. Hups.

Kivathan nuo on, mutteivat vain yksinkertaisesti istu tyyliini millään.


farkkushortsit: gina tricot
paita: gina tricot
aurinkolasit: lindex
laukku: kirpparilta

maanantai 22. kesäkuuta 2009

if you were less like me i would

Vihdoin vähän aurinkoisempaa! Ehkä lähipäivinä voisi vihdoin mennä rannalle ja palaa vielä vähän lisää. Paloin pari päivää sitten, kun istuin vähän aikaa nurmikolla, jonne aurinko vähän sattui paistamaan, ah. Ja satuin vielä pitämään paitaani niin, että toinen olkapää näkyi, joten paloin vain toiselta puolelta, mikä on paljon kamalamman näköistä.













Tänään tapaan yhtä kaveriani, jota en olekaan pitkiin aikoihin nähnyt.

Nyt voisin mennä soittamaan kitaraa.

perjantai 19. kesäkuuta 2009

sinne minäkin lähden, jo kauan sitten tiesin sen





Kaksikerroksisia busseja, ostoskatuja, puistoja, hotellin pieni kissanpentu, Oxford Street, Camden Town, metrot, ystävälliset ihmiset, loputtomat vaatevalikoimat, värikkäät karkit.

Katsoin pitkästä aikaa kuvia viime kesän Lontoon matkalta ja tuntui, kuin olisin katsonut kuvia jostain, missä olisin asunut vuosia, jostain minne jäi miljoona muistoa ja koko sydän.

Lähtisin Lontooseen vaikka tältä istumalta uudestaan.

torstai 18. kesäkuuta 2009

'cause sometimes i don't trust you when you're singing



Ostin eilen Zaran alesta tämmöisen. Näyttää kuvassa luultavasti tavalliselta tylsältä t-paidalta, mitä sen ostaessani luulinkin lähinnä olevan, mutta sovitettuani sitä vasta kotona, tajusinkin sen muuttuvan tarpeen tullen vaikka tyylikkääksi juhlamekoksi. Vähän iso se ehkä on, mutta onneksi ompelutaitoinen äiti ja ompelukone on keksitty. Ehdottomasti paras ostos aikoihin!

Ostin myös H&M:ltä mustan uimapuvun, josta en kuitenkaan ole vielä ehtinyt ottaa kuvia. Näette sen sitten joskus myöhemmin.



Ja tässä tämmöinen asu.

laukku: UFF
farkkulegginssit: pieces
paita: kirpparilta

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

when you're too in love to let it go


En ole montaa kertaa elämässäni nähnyt samanlaista sadekuuroa kuin eilen. Vähän ukkostikin. Hui. Ne salamat oli vähäsen pelottavia.

Kävin tänään kaverin kanssa vähän ostoksilla ja olisin taas
löytänyt kaikenlaista kivaa, mutta päätin kuitenkin säästää rahojani vähän. Ihan siltä varalta, että jos vaikka kuitenkin pääsisin äidin kanssa Lontooseen vielä tämän kesän aikana. Siellä ei huvittaisi olla ihan tyhjätasku.

Ihan täysin en kuitenkaan osannut itseäni hillitä, vaan ostin Seppä
lästä harmaat legginssit ja Zarasta mustan t-paidan, joka näkee ehkä vielä tänä iltana sakset ja leikkautuu semmoiseksi jännäksi tyylikkääksi ! Ainakin ajattelin yrittää
.



Ihan karmaisevan näköinen oli muuten päällä kun sovitin! Oli meinaan aika ahdistavan tiukka kaula-aukko. Mutta eipä ole kauaa, koska NIKS NAKS.







Eilen kuvailin vähän kenkiäni. Tästä puuttuu vielä ainakin kahdet ballerinat ja ties mitä muuta. En ole edes tajunnut omistavani tuommoista kenkäkokoelmaa. Luultavasti jokaisen kaapista löytyy tämänkokoinen määrä kenkiä, mutta itse olen luullut omistavani vain muutaman käyttökelpoiset jalkineet. Mutta joka päivä tajuaa jotain uutta.








lauantai 13. kesäkuuta 2009

welcome to paper boat

Nyt muuttuivat sateenkaaret paperilaivoiksi. Kyllästyin blogini nimeen ja samalla sitten muutin ulkoasuakin vähän. Toivottavasti tykkäätte. Ja huomatkaahan myös uusi osoite!


you must have fallen from the sky

Eilen selvisi sitten nuo lukiojutut. Ykkösvaihtoehtoon en päässyt ja se harmitti ja itketti ensin ihan kamalasti, mutta koska kaikki oli vähän yli puolesta pisteestä kiinni (musiikkilukio siis kyseessä), ei se tuntunut niin kamalan pahalta, vaikka tottakai se myös ärsytti. Päädyin sitten kolmanteen vaihtoehtooni, vanhaan kouluuni, jonne mulla on kävellen matkaa semmoiset kolme minuuttia ja sieltä tunnen jo valmiiksi paljon ihmisiä ja sinne tulee myös yksi kaveri, jonka olen tuntenut ekaluokkalaisesta asti, mutta ollaan oltu samalla luokalla kuitenkin vain ala-asteen ekat kolme vuotta. Kyllä mä sinne varmaan sopeudun.

Jos en viihdy siellä, voin kuitenkin aina vaihtaa.

En ole viimepäivinä pahemmin kuvaillut, joten saatte tyytyä tämmöisiin inspiraatiojuttuihin!




maanantai 8. kesäkuuta 2009

hengissä olen

Kesälomaa on kulunut jo viikko ja viime päivityskerrastakin taitaa olla jo ikuisuus. Siispä hei, täällä olen taas!

Mitään kovin kertomisen arvoista ei ole lähiaikoina tapahtunut, joten sen takia en ole sitten tätä blogianikaan päivitellyt.

Peruskoulusta
selvisin 8.53 keskiarvolla ja tyytyväinen olen! Tällä keskiarvolla pääsen viimeistään kolmanteen lukioon, jonne yhteishaussa hain.
Päättäri-iltakin meni aika kivasti ja rikastuinkin aika mo
nella rahalla! Namnam.
Pari kymppiä olen jo tuhlaillut muun muassa uusin H&M:n halpiskenkiin, t-paitaan ja Bob Dylanin levyyn.
































Harmi kyllä kun tuo kesäinen ilma meni niin äkkiä pois. Nyt tarvitsee taas takin ja kaulahuivin ja toissapäivänä olisin ilahtunut kovasti, jos joku olisi tuonut mulle hanskat, kun olin kaverin kanssa ulkona. Hrrr.

Postausideoita otetaan vastaan!