torstai 30. heinäkuuta 2009

razorlight - burberry blue eyes



Viime postauksesta onkin taas ehtinyt vierähtää jos kuinka monta viikkoa ja äsken muistin taas tämänkin olemassaolon ja päätin yrittää kirjoittaa tänne jotain.
Mitään kovin erikoista ei ole ehtinyt tapahtua, tosin viikko sitten otin venytyskorun pois ja vieläkin tuntuu ihan hassulta ja melkein kaikki korvikset menee läpi niin että hups vaan.

Eilen kävin äidin ja äidin kaverin kanssa Tallinnassa. Ajattelin, että ostan sieltä tuskin mitään karkkia kummempaa, mutta heti ensimmäisestä kaupasta löytyikin poikien XL-kokoa oleva tummanharmaa t-paita, josta otan kyllä kuvia kunhan jaksan. Ostin myös kivan korun ja tietysti sitä karkkia. Äiti osti mulle laivalta kiltisti Kanebon ripsivärin.

Lomaa on jäljellä enää vissiin vajaat kolme viikkoa ja koulun alkaminen aiheuttaa vuorotellen jos minkälaisia fiiliksiä. Välillä sitä melkein odottaa ja välillä taas olisi valmis ottamaan vielä pari kuukautta lisälomaa.

Onneksi loppulomaksikin on sen verran tekemistä, että koulun alkamista tuskin ehtii kovin tiheään tahtiin itkeskellä.

Lauantaina kutsuu Ankkarock !

( Yesterday I was in Tallin and I bought a grey XL-size t-shirt, necklace and of course some candy. School starts after a few weeks. On Saturday I'm going to go to Ankkarock.
)

lauantai 11. heinäkuuta 2009

cupcakes



Leivoin tänään äidin kanssa muffinsseja ja ensimmäistä kertaa ikinä myös kuorrutin ne. Se oli kamalan vaikeaa ja kuorrutetta tuntui menevän kaikkialle muualle kuin muffinsseihin, kuten lattialle, mutta lopulta sain kuitenkin jotain tähdättyä myös itse muffinsseihin. Hyviä olivat, mutta kuorrutteen takia äklön makeita. Söin kolme ja voin vannoa, etten ihan vähään aikaan saa mitään yhtä makeaa alas!

(Today I baked cupcakes with my mother and for the first time I encrusted them too. It was difficult! Cupcakes were delicious but too sweet. I ate three of them and promised to eat cupcakes the next time a long time after!)

torstai 9. heinäkuuta 2009

lalalalalala



Kuvassa Tukholmasta ostamani American Apparellin hame. Ja ai että tykkään siitä !

Olen istunut melkein koko päivän sisällä. Kävin kyllä aamupäivällä kirjastossa, mutta muuten koko päivä onkin kulunut sisätiloissa.

Äsken lakkasin kynteni vaaleanpunaiseksi ja nyt mun kynnet näyttää kamalan tyhmiltä, mutten jaksa ruveta niitä kynsilakkoja poistamaankaan.

Ajattelin yrittää tästä lähtien kirjoitella tänne myös englanniksi, vaikkei siihen varsinaisesti lukijoiden kannalta ole vielä tarvetta. Puolet saamistani kommenteista tulee kyllä ulkomaalaisilta lukijoilta, joten ehkäpä tässä saattaakin olla jotain järkeä ja vaikkei olisikaan, voin ainakin kehittää kielitaitoani - tai ainakin nolata itseni.

( I bought this skirt ( American Apparel ) from Stockholm. I really like it !

I've spent that day mostly indoors. This morning I went to the library but the rest of the day I have been at home.

I just decided to write in English too because I get a lot comments from non-Finnish readers. Perhaps this is a little pointless but I can learn to write better English - or at least I can embarass myself with my grammatical errors ! )

only happy when it rains



Taas sataa. Ajattelin kohta juosta kirjastoon ja hakea sieltä niin paljon kirjoja kuin vain jaksan kotiin asti kantaa.

Eilen olin Mirjan 18-vuotissynttäreillä. Oli kivaa ja sääkin suosi, vaikka aamulla näytti vielä niin kovin sateiselta ja harmaalta.

Ostin eilen H&M:n miestenosastolta raitapaidan kolmella eurolla. Ajattelin, että poikien XS on ihan sopiva ja niin se periaatteessa olikin, mutta etsin vähän löysepää paitaa. Eiköhän sille kuitenkin käyttöä löydy. Ostin yös Gina Tricotista valkoisen paidan, vaikkei valkoinen sovi minulle ollenkaan ja Zarastakin tarttui mukaan harmaa toppi neljällä eurolla. Loput rahani käytin äidin synttärilahjaan, mutta siitä en kerrokaan enempää, koska se on salaisuus !

perjantai 3. heinäkuuta 2009

just because i don't say anything doesn't mean i don't like you


Tukholma oli taas mahtava kokemus vaatekauppoineen ja ihmisineen, jotka olivat mielestäni yleisesti ottaen paljon tyylikkäämpiä kuin helsinkiläiset. Vastaan käveli varmaan satamiljoonatriljoonaa ihanaa indiepoikaa. Hii.



Ajattelin, että tämä reissu koituisi kuolemaksi kukkarolleni, mutta loppujenlopuksi voin ylpeänä kertoa, että sain rahaa kulumaan aika vähän.

American Apparellissa olisin onnistunut tuhlailemaan
vaikka kuinka paljon, mutta varmaan kymmentä mekkoa sovitettuani päädyin vain tähän:



Monkissakin ehdin sovitella jos jonkinmoista mekkoa ja toppia, mutta ostinkin lopulta meikkipussin, kun semmoista niin kipeästi olen tarvinnut ja puoleen hintaan sattui olemaan.


Lehtiä ostin melkein kahdensadan kruunun edestä. Lisäksi ostin vielä The Moldy Peachesin levyn (suosittelen ! )



Laivalta hankin vihdoin tämmöistä. Mietiskelin pitkään ostanko tämän vai sen Nina Riccin vihreässä omenan muotoisessa pullossa olevan tuoksun ja tähän sitten päädyin ja kovin tyytyväinen olen !