keskiviikko 30. syyskuuta 2009

yksi plus yksi on kaksi





Mulla ei ole oikeastaan teille mitään kerrottavaa mutta ajattelin silti tulla pitkästä aikaa postaamaan.

Tällä hetkellä kuuluu koeviikkoa eli parempaakin voisi. Vielä jäljellä bilsa, enkku ja matikka. Matikka stressaa aika kovasti, koska se nyt ei ole koskaan ollut niitä mun vahvimpia aineitani ja sen verran minimissä on kiinnostus kyseistä ainetta kohtaan, ettei ne asiat oikein senkään takia tahdo mennä päähän, vaikka kuinka väkisin yrittäisin. Mutta ei se mitään, ei musta ole tarkoituskaan tulla mitään matemaatikkoa tai lääkäriä.

Nyt bilsan pariin, MOI!




maanantai 21. syyskuuta 2009

210909


Tuollaisen kuvajutun väsäsin tässä eräänä vähän tylsähkönä päivänä.

Ihan hassua, kun ulkona ei vielä näytä yhtään syksyltä. Ilma on kyllä päivä päivältä jäätävämpi mutta missä viipyy oranssit lehdet? Kohta vaihtuu jo lokakuuksi.
Haluaisin jo ne vesilätäköt ja lehtimeret.

Tänä syksynä haluaisin ostaa sateenvarjon. Sellaisen kivan, ehkä värikkään.
Olen niin kyllästynyt tuohon ankeaan harmaaseen. Punainen olisi ehkä ihana.

Maistoin tänään ekaa kertaa kaveriltani päättärilahjaksi saamaani mustikkateetä ja voi miauuu että se oli hyvää! Taidankin mennä keittelemään lisää teevettä ja juoda toisen kupillisen.


keskiviikko 9. syyskuuta 2009

villaisia paitoja!

En ole koskaan ollut pahemmin villapaitaihmisiä, mutta viimeaikoina kirppareita ja kauppoja kierrellessäni olen huomannut iskeväni näppini vähän jokaiseen villaisen ja pehmeän näköiseen vaatekappaleeseen. Pari viikkoa sitten raahasin Gina Tricotista kotiin luultavasti elämäni ensimmäisen itse ostamani villapaidan ja äsken ihailin nettikauppojen villapaitavalokoimia ja mielessäni on käväissyt jopa se, että ihan oikeasti kutoisin sellaisen itse.

Nämä kaksi olisi vähän niin kuin pakko saada. ♥

urban outfitters









asos

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

020909


Olen nyt kolmatta päivää pois koulusta kipeilyni vuoksi ja olo tuntuu jumittavan kokoajan samanlaisena. Huonontunut se ei ole muttei myöskään parantunut. Lihaksia särkee ja väsyttää kamalasti, vaikka nukuin yhdeksän tuntia.

Leffoja olen katsellut niin paljon, että ihan kyllästyttää. Eilen tuli katsottua Breakfast at Tiffany's sekä lukuisia jaksoja Muumeja. Tänään olen ehtinyt katsoa kaksi jaksoa Muumeja ja Kikin lähettipalvelun ja seuraavaksi ajattelin potea järkyttävää makeanhimoa Pienen suklaapuodin parissa.

Pläääh, kieltämättä hitusen kyllästyttää tämä.