sunnuntai 1. marraskuuta 2009

http://singingpaperbird.blogspot.com

Tein uuden blogin, koska kyllästyin tähän vaatehömppäjuttuun.
Alunperin tarkoitukseni oli vain poistaa kaikki postaukset täältä ja aloittaa alusta mutta tajusin, että se mitä halusin tänne tehdä ei vain yksinkertaisesti sopinut My Paper Boat:iin ja paras vaihtoehto oli aloittaa ihan täysin puhtaalta pöydältä ja tehdä uusi blogi.

En aio poistaa tätä blogia mutta postaustahti tulee varmasti harvenemaan entisestään.

Tervetuloa lukemaan! ♥

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

yksi plus yksi on kaksi





Mulla ei ole oikeastaan teille mitään kerrottavaa mutta ajattelin silti tulla pitkästä aikaa postaamaan.

Tällä hetkellä kuuluu koeviikkoa eli parempaakin voisi. Vielä jäljellä bilsa, enkku ja matikka. Matikka stressaa aika kovasti, koska se nyt ei ole koskaan ollut niitä mun vahvimpia aineitani ja sen verran minimissä on kiinnostus kyseistä ainetta kohtaan, ettei ne asiat oikein senkään takia tahdo mennä päähän, vaikka kuinka väkisin yrittäisin. Mutta ei se mitään, ei musta ole tarkoituskaan tulla mitään matemaatikkoa tai lääkäriä.

Nyt bilsan pariin, MOI!




maanantai 21. syyskuuta 2009

210909


Tuollaisen kuvajutun väsäsin tässä eräänä vähän tylsähkönä päivänä.

Ihan hassua, kun ulkona ei vielä näytä yhtään syksyltä. Ilma on kyllä päivä päivältä jäätävämpi mutta missä viipyy oranssit lehdet? Kohta vaihtuu jo lokakuuksi.
Haluaisin jo ne vesilätäköt ja lehtimeret.

Tänä syksynä haluaisin ostaa sateenvarjon. Sellaisen kivan, ehkä värikkään.
Olen niin kyllästynyt tuohon ankeaan harmaaseen. Punainen olisi ehkä ihana.

Maistoin tänään ekaa kertaa kaveriltani päättärilahjaksi saamaani mustikkateetä ja voi miauuu että se oli hyvää! Taidankin mennä keittelemään lisää teevettä ja juoda toisen kupillisen.


keskiviikko 9. syyskuuta 2009

villaisia paitoja!

En ole koskaan ollut pahemmin villapaitaihmisiä, mutta viimeaikoina kirppareita ja kauppoja kierrellessäni olen huomannut iskeväni näppini vähän jokaiseen villaisen ja pehmeän näköiseen vaatekappaleeseen. Pari viikkoa sitten raahasin Gina Tricotista kotiin luultavasti elämäni ensimmäisen itse ostamani villapaidan ja äsken ihailin nettikauppojen villapaitavalokoimia ja mielessäni on käväissyt jopa se, että ihan oikeasti kutoisin sellaisen itse.

Nämä kaksi olisi vähän niin kuin pakko saada. ♥

urban outfitters









asos

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

020909


Olen nyt kolmatta päivää pois koulusta kipeilyni vuoksi ja olo tuntuu jumittavan kokoajan samanlaisena. Huonontunut se ei ole muttei myöskään parantunut. Lihaksia särkee ja väsyttää kamalasti, vaikka nukuin yhdeksän tuntia.

Leffoja olen katsellut niin paljon, että ihan kyllästyttää. Eilen tuli katsottua Breakfast at Tiffany's sekä lukuisia jaksoja Muumeja. Tänään olen ehtinyt katsoa kaksi jaksoa Muumeja ja Kikin lähettipalvelun ja seuraavaksi ajattelin potea järkyttävää makeanhimoa Pienen suklaapuodin parissa.

Pläääh, kieltämättä hitusen kyllästyttää tämä.


maanantai 31. elokuuta 2009

310809

Mun oli tarkoitus pakottaa itseni tänään kouluun viikonloppuisesta flunssasta huolimatta, mutta yöllä olo muuttui sen verran ikäväksi, että viimeistään aamulla noustuani sängystä oli ihan ilmiselvää, ettei musta oikein ollut opiskelemaan.
Join teetä ja meikkasin ja laitoin tukkani sam
alla tavalla kuin arkena ihan huvikseni ja katselin ikkunasta kaatosadetta ja kouluun juoksevia lapsia.

Yksin kotona oleskelu on aika puuduttavaa ja vaikka aamulla hain kaapista vanhoja videoita (Muumeja ja Peppi Pitkätossuja )ja ajattelin selviäväni niiden voimin koko päivän, kyllästyinkin jo ensimmäisen jakson jälkeen ja siitä asti olenkin mietiskellyt, mitä voisin seuraavaksi tehdä.


Tekisi mieli lähteä ulos kuvaamaan, mutten tässä kunnossa oikein viitsi.
Odotan kamalasti sitä, että pääsen kuvaamaan oranssia lehtimerta, pihlajanmarjoja ja vesilätäköitä. Kun katson ulos, siihen tuntuu olevan vielä ihan kamalan pitkä aika.






Päällä mulla on ollut Lontoosta ostettu vaalea mekko ja harmaat farkkulegginssit. Tosin äsken vaihdoin tylsään mustaan trikootunikaan.


sunnuntai 30. elokuuta 2009

purrr



Kävin eilen kavereiden kanssa katsomassa Pelimiehen painajaisen ja samaisella reissulla ehdin kuluttaa rahojani leffanamien lisäksi myös vaatteisiin. Tuon mustan neuleen hankin Gina Tricotista ja sillä oli hintaa 14,90 e. Alunperin mun oli tarkoitus ostaa se harmaana, mutta se osoittautuikin vähän tummemmaksi, kuin mitä olin nettikaupan kuvien perusteella ajatellut ja päädyin (taas) mustaan.
Koon valitsemisen kanssa mulla oli hankaluuksia, sillä S oli leveyssuuntaan aika mukava mutta vähän turhan lyhyt ja M taas sopivan pituinen mutta vähän turhan teltta. Valitsin pienemmän yksilön, mitä tietysti jälkikäteen kaduin.






Olen kamalan innoissani syksyvaatteista ! Kerrankin tuntuu kivalta ajtukselta pukeutus isoihin kaulahuiveihin, paksuihin villapaitoihin ja sukkahousuihin.
Hoen jatkuvasti itselleni, että tänä syksynä mun on ostettava edes yksi vähän värikkäämpi vaatekappale, mutta ei kyllä kamalan lupaavalta näytä.

300809



Tässä mukavasti viikon myöhässä kuvaa Indiskasta ostamastani mustasta mekosta.
Tykkään tuosta kamalasti, vaikka se onkin kokoa liian suuri ja äiti pääsi heti pienentämään sitä vähän joka suunnasta. Musta tuntuu, että voisin joskus harkita itsekin ompelukoneen käytön opettelemista. Peruskoulun käsityötunneista vain on jäänyt niin paha maku suuhun, että jo pelkästään ompelukoneen ääni aiheuttaa ikävänlaisia kylmiä väreitä. Noh, ainakin osaan taidokkaasti katkoa lankoja ja neuloja ja ennen kaikkea ommella vinoon.

keskiviikko 26. elokuuta 2009

razorlight - before i fall to pieces



Heräsin aivan järkyttävävään heikotukseen ja meinasin pyörtyä sillä sekunnilla, kun sain itseni sängystä ylös. Nyt parantelen itseäni Razorlightin ja blogien voimin ja yritän parhaani selviytyä kymmeneksi kouluun, jotta saisin ranskan sanakokeen tehtyä ja pääsisin musikaaliprojektin ensimmäiseen kokoontumiseen.

Pyh pah.

sunnuntai 23. elokuuta 2009

and these songs that you sing do they mean anything?


Eilen kävin kirpputorilla. En löytänyt mitään. Ilma oli ihanan lämmin ja kesäinen ja valokuvasin pitkästä aikaa ja söin alle tunnissa pussillisen suklaalla ja jugurtilla kuorrutettuja hedelmiä ja pähkinöitä. Iltapäivällä leivoin muffinsseja ja pistin taikinan joukkoon Omar-karkkeja ja niistä tuli niin hyviä, että voisin tehdä niitä joskus toisenkin kerran.



Viikonloppu on ihana asia.
Ajatus siitä, että huomenna on taas herättävä ennen seitsemää tuntuu inhottavalta.

torstai 20. elokuuta 2009

200809

Kohta ensimmäinen kouluviikko takana. Odotan viikonloppua aika malttamattomasti, vaikkei opiskelu varsinaisesti olekaan vielä ehtinyt imaista musta kaikkia voimia. Kahdeksan tunnin päivät kauhistuttaa mutta onneksi niitä on vain kaksi ja seuraava jakso on viisi viikkotuntia rennompi.

Iltapäivällä olin myöhästyä soittotunnilta,
kun jumituin Asos.comiin ja voisinkin esitellä uusimmat rakkauden kohteeni täällä, kun en muutakaan kuvamateriaalia tähän postaukseen keksi.







torstai 13. elokuuta 2009

I want you to watch cartoons with me

Väsyttää, vaikka olen juonut kolme kupillista kahvia. Tosin yhden niistä kaadoin silkkaa taitavuuttani melkein kokonaan lattialle, pöydälle ja nuottien sekä tietysti myös sähköjohtojen päälle. Oli ilo siivota puoli lattiaa, kun muutama tunti sitten olin ehtinyt ripotella myös poskipunani pitkin huonetta. Vieläkin on punaisia murusia huone täynnä. Voisin harkita uuden poskipunan ostamista, koska tuo nykyinen, varsin murskaantunut yksilö tuppaa sotkemaan niin laukun, lattian kuin kädetkin.




Tässä vihdoin lupaamani kuva Tallinnasta ostamastani t-paidasta. Noille hihoille mun pitäisi kyllä jaksaa tehdä jotain ennen kuin tuon voi ottaa käyttöön, koska ne on valtavat, mikä nyt ei ole kovin yllättävää, kun kyseessä on kerran miesten XL-kokoinen paita. Tossa kuvassa laitoin ne hakaneuloilla fiksumman näköisiksi mutta musta tuntuu, että ne voisi ehkä ommella.

keskiviikko 12. elokuuta 2009

sadepäivä

Koko päivän on satanut. Olen istuskellut rauhassa kotona, kuvannut, siivonnut ja vienyt roskat ulos ilman sateenvarjoa ja tehnyt ruokaa. Vaikka tuskin tapaan tänään ketään tai teen muutenkaan mitään erikoista, ei tunnu yhtään tylsältä. Ei tämmöisiä päiviä sitten koulun alettua enää tule.

Äsken sovitin varmaan kaikki vaatteeni ja keksin uusia asukokonaisuuksia koulun alkua varten, jottei sitten tarttisi aamulla ruveta panikoimaan ja kääntämään koko vaatekaappia nurin.



Kokeilin pitkästä aikaa yksiä vanhoja ja aika kuluneita mustia farkkujani (kuvassa) ja musta tuntuu, että voisin laittaa ne päälleni taas joskus pitkästä aikaa. Ärsyttää vaan kun niiden lahkeet on jotenkin leventyneet käytössä ja joudun sähläämään hakaneulojen kanssa ennen kuin ne näyttävät kivoilta. Leikkelin äsken vähän tuon kuvassa näkyvän t-paidan kaulusta, koska se oli vähän turhan tiukka ja nyt sekin on musta aika kiva !


Tuota Gina Tricotin valkoista paitaa en ole pitänyt ikinä, vaikka se on ihan täydellisen kokoinen ja materiaali on ihanan pehmeää. Voisin uskaltautua sitäkin joskus julkisella paikalla käyttämään, koska ei se mun mielestä näytä yhtään hullummalta ainakaan noissa kuvissa.

Nyt voisin kyllä mennä tekemään jotain huippurentoa, koska nukuin viime yönä kolme tuntia ja väsyttää-ää-ää.



maanantai 10. elokuuta 2009

100809



Vika lomaviikko starttasi tänään ja vähän hurjistuttaakauhistuttaa tuo koulun alkaminen. Päättäripäivästä tuntuu ehtineen vieriä jo ikuisuuksia mutta toisaalta tuntuu, että vasta odotin kesäloman alkua ja raportoin tänne aina vaan uudestaan maahan satavasta lumesta.

Kuten ehkä jo tiedättekin, rakastan syksyä mutta inhoan talvea.
Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että lehdet alkavat punertaa ja ilma vähän viiletä, mutta että pitäisi kestää jotain pakkasia ja sitä kun lunta sataa suoraa naamaan koulumatkalla. Ehei kiitos.


paita: monki
ja yhyy mun sormi on pipi

Tänään katsoin eilen Makuunista vuokraamani Roolipeli-nimisen leffan ja se oli melkoinen pettymys, vaikka olin varma, että tulisin pitämään siitä. Meinasin nukahtaa nojatuoliin sitä katsoessa.

sunnuntai 9. elokuuta 2009

090809


Sainpa vihdoin ladattua sen kamerani ja napattua muutamia kuvia eilisistä ostoksista.

Korkokengät ostin Hietsun kirpparilta eurolla. Ne
on pikkuisen turhan isot, mutta nyt mulla on ainakin yhdet korkkarit, joilla voin tepastella ainaskin kotosalla ja harjoitella niillä pystyssä pysymistä.

Ruskean laukun ostin kierrätyskeskuksesta neljällä eurolla ja uskoisin, että siitä saattaa tulla vaikka mun lempilaukku. Ainakin yks
i niistä.

Kangaskassin ostin askartelukaupasta ja piirsin siihen itse polkupyörän ja uskaltaisin jopa sanoa olevani tyytyväinen !

lauantai 8. elokuuta 2009

080809

Kamerasta loppui akku justiinsa kun tuli kuvausfiilis.
Mun oli tarkoitus näyttää teille tämän päivän kirpparilöydöt, mutta esittelen ne kai sitten huomenna.
Hih, olen niin innoissani, kun taas pitkästä aikaa l
öysin kaikkea kivaa !

Tänään olisi yhden kaverin tuparit Tampereella ja harmittaa niin kauheasti, kun mulla ei ole rahaa lähteä.
Junamatkat saisi maksaa ainakin puolet vähemmän.

Mun mielestä junalla on ihana matkustaa pitkiä matkoja.
Pääkaupunkiseudulla taas käytän paljon mieluummin busseja ja ratikoita jos vaan suinkin on mahdollista, vaikka rautatieasema on kyllä ihana ja muutenkin asemarakennuksissa on sitä jotain.



tallinna



tukholma

( oi blogger, miksi pilaat aina kuvani?)





perjantai 7. elokuuta 2009

en keksi otsikkoa, miau

en ole aikoihin saanut naamastani
julkaisukelpoista materiaalia, mutta tässä vähän koipia !


Toisiksiviimeinen kesälomaviikko kuluu pikavauhtia. Vasta oli sunnuntai ja nyt on perjantai. Kouluun palaaminen ei tunnu ihan niin hirveältä kuin se joskus on tuntunut, mutta mielelläni ottaisin vielä parin viikon lisäloman kuin palaisin taas aikaisiin aamuihin ja pänttäämiseen.

Tällä viikolla en ole tehnyt pahemmin mitään. Muutaman päivän lueskelin kotosalla, enkä tavannut ke
tään ja voin sanoa, että se jos joku oli välillä piristävää. Rakastan toki kavereiden kanssa oleilua, mutta jokapäiväinen juokseminen tapaamisesta toiseen alkoi väsyttää ja päätin antaa itselleni luvan viettää välillä aikaa ihan reilusti keskenäni.

Tänä kesänä olen toteuttanut harvinaisen suuren osan suunnitelmistani.
Olen käynyt parhaan kaverin kanssa Lintsillä, Ankkarockissa, piknikillä, leffassa ja rannalla, ihan niin kuin oli tarkoituskin. Ainoastaan Tamprereen reissu jäi tekemättä.

Koska olen aina ollut listaihmisiä, mun on varmaan pakko tehdä tähän lista asioista, joita tänä kesänä olen tehnyt:

- uinut kahdesti järvessä
- ollut kaksi yötä mökillä
- ollut lukemattomia kertoja piknikillä
- nähnyt kaukana asuvia kavereita
- käynyt Hietsun kirpparilla lukemattomia kertoja
- ollut Ankkarockissa
- kirjoittanut uusia biisejä ja muitakin juttuja

- ostanut uusia vaatteita
- ollut Korkeasaaressa
- saanut uusia kavereita
- ollut kolmilla synttäreillä
- pitänyt hauskaa-aa-aa
- ollut kerran Tukholmassa ja kahdesti Tallinnassa
- kastunut läpimäräksi sateessa
- poiminut mustikoita
- valokuvannut
- syönyt kaksi kertaa vaniljapehmistä

- syönyt herneitä ja mansikoita
- palanut
- suunnitellut tulevaisuusjuttuja
- juonut kahvia kahvilan terassilla
- lukenut monta hyvää kirjaa
- ikävöinyt kaukana asuvia kavereita
- ollut Lintsillä
- nähnyt uusimman Harry Potterin gaala-ensi-iltanäy
töksessä
- värjännyt hiukset

Tänä kesänä aion vielä...

- ostaa korkokengät




kengät: vagabond




maanantai 3. elokuuta 2009

kvaak kvaak

Perjantaina katselin kauhuissani ikkunasta kaatosadetta ja tunsin, kuinka koko talo tärisi, kun ukkonen jyrisi. Seuraavan päivän lähtö Ankkarockiin kauhistutti ja pakkasin illalla laukkuuni kaksi sadetakkia ja panikoin, miten selviän edes ratikkapysäkille asti hengissä, kun Ankkarockiin ei saa sateenvarjojakaan ottaa.

Aamulla oli kuitenkin kiva herätä ja huomata, että sää oli aurinkoinen, eikä sadepilviä näkynyt. Junan ikkunasta näin muutaman pelottavan tumman pilven, mutta koko päivänä ei kuitenkaan satanut. Vaikka sadetakit
painoivat laukussa, olin iloinen iloinen iloinen.
Ensimmäi
senä oltiin katsomassa Scandinavian Music Groupia, joka veti ihan kivan keikan, muttei se kuitenkaan voittanut heidän viimekesäistä vetoaan samaisilla festareilla. Tykkäsin silti kovasti. Pääasia, että soittivat mun lempibiisit: Joisin visinkin ja nousisi ja Valmis.



Maija Vilkkumaa yllätti positiivisesti ja Egotrippikin oli ihan kuunneltava, mutta päivän paras hetki oli Tehosekoitin, mikä nyt ei sinäänsä yllättänyt, sillä sen takia koko festareille halusin. Vaikka suht monia hyviä keikkoja olenkin nähnyt, voin sanoa, että Tehis pitää kyllä ykkössijaa mun parhaiden keikkakokemuksieni listalla ja voi huh kun Otto Grundström oli vielä niin ihanakin ! Harmittaa vain kun vammaisen kamerani takia en saanut kovinkaan montaa edes jonkun laatuista kuvaa keikasta. (Ostakaa mulle järkkäri.)


Tosi iloinen fiilis jäi, vaikka mun nuudeliannoksessa olikin kaksi kärpästä.
(Esim. y ä k ?) Mutta jälkkäriksi söin vaniljapehmiksen ja sitä syödessä nyt unohtuu suuremmatkin murheet, nam !

torstai 30. heinäkuuta 2009

razorlight - burberry blue eyes



Viime postauksesta onkin taas ehtinyt vierähtää jos kuinka monta viikkoa ja äsken muistin taas tämänkin olemassaolon ja päätin yrittää kirjoittaa tänne jotain.
Mitään kovin erikoista ei ole ehtinyt tapahtua, tosin viikko sitten otin venytyskorun pois ja vieläkin tuntuu ihan hassulta ja melkein kaikki korvikset menee läpi niin että hups vaan.

Eilen kävin äidin ja äidin kaverin kanssa Tallinnassa. Ajattelin, että ostan sieltä tuskin mitään karkkia kummempaa, mutta heti ensimmäisestä kaupasta löytyikin poikien XL-kokoa oleva tummanharmaa t-paita, josta otan kyllä kuvia kunhan jaksan. Ostin myös kivan korun ja tietysti sitä karkkia. Äiti osti mulle laivalta kiltisti Kanebon ripsivärin.

Lomaa on jäljellä enää vissiin vajaat kolme viikkoa ja koulun alkaminen aiheuttaa vuorotellen jos minkälaisia fiiliksiä. Välillä sitä melkein odottaa ja välillä taas olisi valmis ottamaan vielä pari kuukautta lisälomaa.

Onneksi loppulomaksikin on sen verran tekemistä, että koulun alkamista tuskin ehtii kovin tiheään tahtiin itkeskellä.

Lauantaina kutsuu Ankkarock !

( Yesterday I was in Tallin and I bought a grey XL-size t-shirt, necklace and of course some candy. School starts after a few weeks. On Saturday I'm going to go to Ankkarock.
)

lauantai 11. heinäkuuta 2009

cupcakes



Leivoin tänään äidin kanssa muffinsseja ja ensimmäistä kertaa ikinä myös kuorrutin ne. Se oli kamalan vaikeaa ja kuorrutetta tuntui menevän kaikkialle muualle kuin muffinsseihin, kuten lattialle, mutta lopulta sain kuitenkin jotain tähdättyä myös itse muffinsseihin. Hyviä olivat, mutta kuorrutteen takia äklön makeita. Söin kolme ja voin vannoa, etten ihan vähään aikaan saa mitään yhtä makeaa alas!

(Today I baked cupcakes with my mother and for the first time I encrusted them too. It was difficult! Cupcakes were delicious but too sweet. I ate three of them and promised to eat cupcakes the next time a long time after!)

torstai 9. heinäkuuta 2009

lalalalalala



Kuvassa Tukholmasta ostamani American Apparellin hame. Ja ai että tykkään siitä !

Olen istunut melkein koko päivän sisällä. Kävin kyllä aamupäivällä kirjastossa, mutta muuten koko päivä onkin kulunut sisätiloissa.

Äsken lakkasin kynteni vaaleanpunaiseksi ja nyt mun kynnet näyttää kamalan tyhmiltä, mutten jaksa ruveta niitä kynsilakkoja poistamaankaan.

Ajattelin yrittää tästä lähtien kirjoitella tänne myös englanniksi, vaikkei siihen varsinaisesti lukijoiden kannalta ole vielä tarvetta. Puolet saamistani kommenteista tulee kyllä ulkomaalaisilta lukijoilta, joten ehkäpä tässä saattaakin olla jotain järkeä ja vaikkei olisikaan, voin ainakin kehittää kielitaitoani - tai ainakin nolata itseni.

( I bought this skirt ( American Apparel ) from Stockholm. I really like it !

I've spent that day mostly indoors. This morning I went to the library but the rest of the day I have been at home.

I just decided to write in English too because I get a lot comments from non-Finnish readers. Perhaps this is a little pointless but I can learn to write better English - or at least I can embarass myself with my grammatical errors ! )

only happy when it rains



Taas sataa. Ajattelin kohta juosta kirjastoon ja hakea sieltä niin paljon kirjoja kuin vain jaksan kotiin asti kantaa.

Eilen olin Mirjan 18-vuotissynttäreillä. Oli kivaa ja sääkin suosi, vaikka aamulla näytti vielä niin kovin sateiselta ja harmaalta.

Ostin eilen H&M:n miestenosastolta raitapaidan kolmella eurolla. Ajattelin, että poikien XS on ihan sopiva ja niin se periaatteessa olikin, mutta etsin vähän löysepää paitaa. Eiköhän sille kuitenkin käyttöä löydy. Ostin yös Gina Tricotista valkoisen paidan, vaikkei valkoinen sovi minulle ollenkaan ja Zarastakin tarttui mukaan harmaa toppi neljällä eurolla. Loput rahani käytin äidin synttärilahjaan, mutta siitä en kerrokaan enempää, koska se on salaisuus !

perjantai 3. heinäkuuta 2009

just because i don't say anything doesn't mean i don't like you


Tukholma oli taas mahtava kokemus vaatekauppoineen ja ihmisineen, jotka olivat mielestäni yleisesti ottaen paljon tyylikkäämpiä kuin helsinkiläiset. Vastaan käveli varmaan satamiljoonatriljoonaa ihanaa indiepoikaa. Hii.



Ajattelin, että tämä reissu koituisi kuolemaksi kukkarolleni, mutta loppujenlopuksi voin ylpeänä kertoa, että sain rahaa kulumaan aika vähän.

American Apparellissa olisin onnistunut tuhlailemaan
vaikka kuinka paljon, mutta varmaan kymmentä mekkoa sovitettuani päädyin vain tähän:



Monkissakin ehdin sovitella jos jonkinmoista mekkoa ja toppia, mutta ostinkin lopulta meikkipussin, kun semmoista niin kipeästi olen tarvinnut ja puoleen hintaan sattui olemaan.


Lehtiä ostin melkein kahdensadan kruunun edestä. Lisäksi ostin vielä The Moldy Peachesin levyn (suosittelen ! )



Laivalta hankin vihdoin tämmöistä. Mietiskelin pitkään ostanko tämän vai sen Nina Riccin vihreässä omenan muotoisessa pullossa olevan tuoksun ja tähän sitten päädyin ja kovin tyytyväinen olen !




keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

oh with the sun in my eyes

Kävin tänään ensimmäistä kertaa rannalla koko kesänä. En päässyt palamaan, vaikka kolme tuntia siellä kaverin kanssa oleiltiin , enkä sen puoleen kyllä ruskettumaankaan, mikä ei ollut mikään ihme, koska aurinkorasvapurkissa luki 30.
En kyllä koe kovaa tarvetta päästä itseäni grillaamaan, mutta olisi kiva saada ihan pikkuisen väriä tähän ainakin jo mukavasti ruskettumaan päässeisiin kavereihini verrattuna valkoiseen ihooni.

Myöhemmin iltapäivällä lähdin keskustaan tapaamaan toista kaveriani. Käytiin Wayne's Coffeessa ja join jääteetä, nam. Oli kivaa ja illemmalla ilma viileni vähän ja se tuntui vaihteeksi kivalta.

Eilistä asua:



Eilen kiskoin päälleni kerrankin jotain muuta kuin sitä niin kamalan kesäistä mustaa ja harmaata. (Ok tossa on molempia, mutta valkoista myöskin!) En tajua mikä mulla on, kun talvisin pukeudun välillä jopa vaaleanpunaiseen paitaan, mutta ainakin tänä kesänä olen pukeutunut oikeastaan pelkästään mustiin mekkoihin.
Eilinen mekko on todellisuudessa kahden euron kirpparilöytö, iso kauluspaita, jonka sidoin kätevästi mekoksi, joka ei loppujenlopuksi ollutkaan niin kovin kätevä, koska sitä piti nostella kokoajan.


Keksin myös toisenlaista käyttöä Thaimaasta tuliaisena saamilleni ihanille korviksilleni (tuo lp-levyjuttu kuvissa !) ja otin toisesta koukun pois ja laitoin ketjuun. Sen koukun saa siihen aina kätevästi takaisin, kätevää.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

i never said i was perfect but i can drive you home

Tästedes pidän turpani kiinni aina, kun näen jonkun vaatteen, mitä en missään nimessä tahdo omaan vaatekaappiini hankkia, sillä olen monen monta kertaa todennut, että ääneen sanominen ennustaa sitä, että lopulta jonain kauniina päivänä hankin kyseisen vaatteen itselleni.
Niin kävi maanantaina farkkushortsien kanssa. Hups.

Kivathan nuo on, mutteivat vain yksinkertaisesti istu tyyliini millään.


farkkushortsit: gina tricot
paita: gina tricot
aurinkolasit: lindex
laukku: kirpparilta

maanantai 22. kesäkuuta 2009

if you were less like me i would

Vihdoin vähän aurinkoisempaa! Ehkä lähipäivinä voisi vihdoin mennä rannalle ja palaa vielä vähän lisää. Paloin pari päivää sitten, kun istuin vähän aikaa nurmikolla, jonne aurinko vähän sattui paistamaan, ah. Ja satuin vielä pitämään paitaani niin, että toinen olkapää näkyi, joten paloin vain toiselta puolelta, mikä on paljon kamalamman näköistä.













Tänään tapaan yhtä kaveriani, jota en olekaan pitkiin aikoihin nähnyt.

Nyt voisin mennä soittamaan kitaraa.