maanantai 25. toukokuuta 2009

kriisiä

Arvatkaa mitä!
Oikein, kipeänä taas !

Tällä kertaa missasin mm. Heureka-retken ja samalla heitin hukkaan 8 euroa, joita aion kyllä käydä kysymässä heti huomenna, vaikka veikkaan, että turhaan kyselen.

Koulupäiviä jäljellä enää tämän lisäksi kolme + päättärit ! Tuntuu käsittämättömältä. En millään tahtoisi vielä lähteä, vaikken ole päivästä toiseen niin hanakasti jaksanut koulustani tykätä. Kivassa porukassa o
len kumminkin nämä kolme vuotta viettänyt, vuoden loppupuolella sen vasta tajusin. Ikävä tulee. Ehkä kaikkia.

Tämmöiset kipeilypäivät vietän yleensä selaillen nettikauppoja ja Lookbookia ja ai että kun tekee taas mieli kaikkea kaikkea kaikkea !

Ärsyttää, kun multa puuttuu kokonaan se taito vähän tuunailla vanhoja vaatteitani. Aina vaan uutta heti. Mutta onneksi etsin yleensä kirppareilta ensin.


Ajattelin muuten tilata American Apparellilta tämän mekon:


Äidin mielestä kyseinen luomus on ehkä kamalin ikinä, mutta itse taas ihastelen kovasti !

Olen vieläkin vähän pulassa päättärimekkoni kanssa. Se ei jotenkin näytä yhtään kivalta, enkä tiedä minkä laukun sen kanssa laittaisin. En ole sitä uskaltanut kamalasti edes sovitella, kun menen heti ihan paniikkiin. Yök. Se on kiva mekko, mutten vain jotenkin osaa yhdistää siihen mitään kivoja kenkiä ja varsinkaan sitä laukkua taikka sitten jotain takkia tai neuletta, jota ilman ehdin jäätyä matkalla.2 kommenttia:

pikkukissa kirjoitti...

kipeänä helposti alkaa tekemään tota; selailemaan kaikkia nettisivustoja ja aaa materialismi iskee silloin aika kovaa!

Arrie kirjoitti...

aivan ! mun pitäis hankkia parempi vastustuskyky, niin rahatkin säästyis. :---D