perjantai 15. elokuuta 2008

Minä minä minä

Minun teki niin hirmuisesti mieli tulla listaamaan tänne asioita itsestäni ihan silkasta uteliasuudesta itseäni kohtaan.
Minusta tuntuu välillä, että en tunne itseäni ollenkaan.
Olen vain iso ristiriita.

Ajattelin, että tämmöinen voisi selkeyttää asioita.
(Tai ainakin tappaa aikaa.)

Minä olen Arrie.
Olen pohdiskelevainen, muka-taiteellinen, ujo, liian puhelias, liian hiljainen, hauska, tekohauska, huumorintajuton, huumorintajuinen, ymmärtäväinen, herkkä, pessimisti, ei-niin-itsevarma, luotettava, empaattinen, helposti hermostuva, musikaalinen, maailman kovin stressaaja, liian kiltti, liian laiska ja hajamielinen.

Minun elämäni on
musiikkia.

Näitä bändejä rakastan: Scandinavian Music Group, Tehosekoitin, The Dresden Dolls, Garbage, The Cardigans, Nightwish, Sonata Arctica , PMMP, The Cure, Blondie ja The Sounds

Minä osaan:
laulaa
itkeä
nauraa
soittaa kitaraa
soittaa selloa
kirjoittaa
piirtää
kuunnella

Minä en osaa:
olla kärsivällinen
pelata korttia
olla optimistinen
tehdä matikanläksyjä oikein
nauraa itselleni
osua pesäpalloa pelatessa palloon

Tahtoisin kesän takaisin, uusia ystäviä, sateenvarjon, Sex Pistolsin keikalle, rahaa, mekkoja, hiustenpidennykset, paksummat hiukset, sähkönsiniset kengät, My Litte Ponyja, pianonsoittotaidon, studioon, sähkökitaran, vahvistimen, Lontooseen, suklaata, hyvän tulevaisuuden ja saada joskus rakkauskirjeen.


Kuva1572008saanankaaulkonaa073.jpg picture by Arriearrie

2 kommenttia:

lilja sofia kirjoitti...

pitäiskö mun kirjottaa sulle seuraavaksi rakkauskirje ;>

sain niitä niin paljon eskarissa että osaan jo ne kaikki "kliseet" ulkoa.

vaikka mitä minä niitä sanoja kun nytkin meinaan haljeta sydämestä, kun toinen ei soita, vaikka sanoi. ja kello on jo aika paljon enkä minä jaksa enää valvoa. meinasin lähettää viestin, mutta se kuulosti niin teiniltä, että poistin sen.

nyt minä vain syön ja odotan ja yritän pitää itseni kasassa. ja haluan vain nukkua enkä herätä ennen kuin hän herättää.

soittaisit nyt...

et murskaisi lopullisesti tätä päivää...

lilja sofia kirjoitti...

en tiedä miksi tulen tänne heti kertomaan tällaisia.

se soitti! se soitti sittenkin. klo kolme yöllä. minä olin ottanut lääkkeet ja laittanut puhelimen orvan viereen, jotta heräisin, jos se soittaisi. ja se soitti. ja minä unohdin kaiken pahan. ja kaiken mistä minun piti puhua. sanoa, etten tänään jaksanut. enkä ehkä huomennakaan. kuuntelin vain häntä. hän oli onnellinen, oli ollut festareilla, flowssa. puhui siitä.

minä vain kuuntelin. nyt minun mahassa on liikaa ruokaa. olen varmasti lihonut aivan kamalasti. mutta en jaksaisi välittää, koska hän soitti eikä hän kuulemma välitä vaikka lihoisin 12 kiloa.

nyt voin mennä nukkumaan. paitsi etten saa enää unta. kun mahassa on liikaa. liikaa minua. liikaa läskiä. aamulla täytyy herätä ja meikata. ystävä tulee. hullu! en millään jaksa nousta siihen aikaan.

ajattelin ehdottaa jos vedettäisiin kunnon kännit. sellaiset kuin ennen . kun meillä oli helvetin hauskaa eikä mitään muita murheita. ja me juotiin kuin sienet. oltaisiin taas sellaisia pieniä sieniä sadesäällä ja sadepuku päällä.

se olisi. vapauttavaa?