keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

oh with the sun in my eyes

Kävin tänään ensimmäistä kertaa rannalla koko kesänä. En päässyt palamaan, vaikka kolme tuntia siellä kaverin kanssa oleiltiin , enkä sen puoleen kyllä ruskettumaankaan, mikä ei ollut mikään ihme, koska aurinkorasvapurkissa luki 30.
En kyllä koe kovaa tarvetta päästä itseäni grillaamaan, mutta olisi kiva saada ihan pikkuisen väriä tähän ainakin jo mukavasti ruskettumaan päässeisiin kavereihini verrattuna valkoiseen ihooni.

Myöhemmin iltapäivällä lähdin keskustaan tapaamaan toista kaveriani. Käytiin Wayne's Coffeessa ja join jääteetä, nam. Oli kivaa ja illemmalla ilma viileni vähän ja se tuntui vaihteeksi kivalta.

Eilistä asua:Eilen kiskoin päälleni kerrankin jotain muuta kuin sitä niin kamalan kesäistä mustaa ja harmaata. (Ok tossa on molempia, mutta valkoista myöskin!) En tajua mikä mulla on, kun talvisin pukeudun välillä jopa vaaleanpunaiseen paitaan, mutta ainakin tänä kesänä olen pukeutunut oikeastaan pelkästään mustiin mekkoihin.
Eilinen mekko on todellisuudessa kahden euron kirpparilöytö, iso kauluspaita, jonka sidoin kätevästi mekoksi, joka ei loppujenlopuksi ollutkaan niin kovin kätevä, koska sitä piti nostella kokoajan.


Keksin myös toisenlaista käyttöä Thaimaasta tuliaisena saamilleni ihanille korviksilleni (tuo lp-levyjuttu kuvissa !) ja otin toisesta koukun pois ja laitoin ketjuun. Sen koukun saa siihen aina kätevästi takaisin, kätevää.

0 kommenttia: