sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

when you're too in love to let it go


En ole montaa kertaa elämässäni nähnyt samanlaista sadekuuroa kuin eilen. Vähän ukkostikin. Hui. Ne salamat oli vähäsen pelottavia.

Kävin tänään kaverin kanssa vähän ostoksilla ja olisin taas
löytänyt kaikenlaista kivaa, mutta päätin kuitenkin säästää rahojani vähän. Ihan siltä varalta, että jos vaikka kuitenkin pääsisin äidin kanssa Lontooseen vielä tämän kesän aikana. Siellä ei huvittaisi olla ihan tyhjätasku.

Ihan täysin en kuitenkaan osannut itseäni hillitä, vaan ostin Seppä
lästä harmaat legginssit ja Zarasta mustan t-paidan, joka näkee ehkä vielä tänä iltana sakset ja leikkautuu semmoiseksi jännäksi tyylikkääksi ! Ainakin ajattelin yrittää
.Ihan karmaisevan näköinen oli muuten päällä kun sovitin! Oli meinaan aika ahdistavan tiukka kaula-aukko. Mutta eipä ole kauaa, koska NIKS NAKS.Eilen kuvailin vähän kenkiäni. Tästä puuttuu vielä ainakin kahdet ballerinat ja ties mitä muuta. En ole edes tajunnut omistavani tuommoista kenkäkokoelmaa. Luultavasti jokaisen kaapista löytyy tämänkokoinen määrä kenkiä, mutta itse olen luullut omistavani vain muutaman käyttökelpoiset jalkineet. Mutta joka päivä tajuaa jotain uutta.
2 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Ootko huomannut, että sun kuvat loppuu kesken koska tuo sivu on ns. liian pieni?

Sen saa korjattua tuolta html-koodista "Outer-Wrapper" otsikon alta. :)

Arrie kirjoitti...

Pinja: jep, oon huomannut! en olis osannut tehdä tolle itse mitään, joten kiitos. :) mutta vieläkään ei näytä hyvältä. kuvat ei näy vieläkään kokonaan. en osaaaaa :-----(