torstai 30. heinäkuuta 2009

razorlight - burberry blue eyesViime postauksesta onkin taas ehtinyt vierähtää jos kuinka monta viikkoa ja äsken muistin taas tämänkin olemassaolon ja päätin yrittää kirjoittaa tänne jotain.
Mitään kovin erikoista ei ole ehtinyt tapahtua, tosin viikko sitten otin venytyskorun pois ja vieläkin tuntuu ihan hassulta ja melkein kaikki korvikset menee läpi niin että hups vaan.

Eilen kävin äidin ja äidin kaverin kanssa Tallinnassa. Ajattelin, että ostan sieltä tuskin mitään karkkia kummempaa, mutta heti ensimmäisestä kaupasta löytyikin poikien XL-kokoa oleva tummanharmaa t-paita, josta otan kyllä kuvia kunhan jaksan. Ostin myös kivan korun ja tietysti sitä karkkia. Äiti osti mulle laivalta kiltisti Kanebon ripsivärin.

Lomaa on jäljellä enää vissiin vajaat kolme viikkoa ja koulun alkaminen aiheuttaa vuorotellen jos minkälaisia fiiliksiä. Välillä sitä melkein odottaa ja välillä taas olisi valmis ottamaan vielä pari kuukautta lisälomaa.

Onneksi loppulomaksikin on sen verran tekemistä, että koulun alkamista tuskin ehtii kovin tiheään tahtiin itkeskellä.

Lauantaina kutsuu Ankkarock !

( Yesterday I was in Tallin and I bought a grey XL-size t-shirt, necklace and of course some candy. School starts after a few weeks. On Saturday I'm going to go to Ankkarock.
)

4 kommenttia:

trésors kirjoitti...

Kaikki käy nykyään Tallinnassa! :D En ole käynyt siellä piiitkään aikaan kun kyllästyin, mutta nyt haluaisin taas vähän nähdä millainen se kaupunki nykyään on.

Anonyymi kirjoitti...

kun selailin blogia niin mietin että noi susta tai sun vaatteista yms ottamat kuvat vois olla vähän laadukkaampia, kesti itsellänikin ainakin tajuta esim vaatteisen malli hetken aikaa:)

Arrie kirjoitti...

trésors: niimpäniiin! käyn tallinnassa muutaman kerran vuodessa ja nyt se alkaa jo melkeen kyllästyttää, koska eihän se esim tukholmaa voita mutta ihan kiva sinne on aina lähteä, koska tykkään jostain syystä ihan hirveesti laivamatkoista ! :----)

anonyymi: hmm, hyvin mahdollista. mulla on naurettava kamera ja muokkaan sitäkin naurettavammin.

johanna maria kirjoitti...

poikien isot paidat on ihania, ja toi sun ostos kuulostaa tosi hyvältä!

joo toi lomanloppumisfiilis on turhankin tuttu - kaipuu kouluun ja onni siitä on kun kesäloma vaihtelee turhankin usein.

ah ankkarock, kuulumisia odotellessa!