maanantai 3. elokuuta 2009

kvaak kvaak

Perjantaina katselin kauhuissani ikkunasta kaatosadetta ja tunsin, kuinka koko talo tärisi, kun ukkonen jyrisi. Seuraavan päivän lähtö Ankkarockiin kauhistutti ja pakkasin illalla laukkuuni kaksi sadetakkia ja panikoin, miten selviän edes ratikkapysäkille asti hengissä, kun Ankkarockiin ei saa sateenvarjojakaan ottaa.

Aamulla oli kuitenkin kiva herätä ja huomata, että sää oli aurinkoinen, eikä sadepilviä näkynyt. Junan ikkunasta näin muutaman pelottavan tumman pilven, mutta koko päivänä ei kuitenkaan satanut. Vaikka sadetakit
painoivat laukussa, olin iloinen iloinen iloinen.
Ensimmäi
senä oltiin katsomassa Scandinavian Music Groupia, joka veti ihan kivan keikan, muttei se kuitenkaan voittanut heidän viimekesäistä vetoaan samaisilla festareilla. Tykkäsin silti kovasti. Pääasia, että soittivat mun lempibiisit: Joisin visinkin ja nousisi ja Valmis.Maija Vilkkumaa yllätti positiivisesti ja Egotrippikin oli ihan kuunneltava, mutta päivän paras hetki oli Tehosekoitin, mikä nyt ei sinäänsä yllättänyt, sillä sen takia koko festareille halusin. Vaikka suht monia hyviä keikkoja olenkin nähnyt, voin sanoa, että Tehis pitää kyllä ykkössijaa mun parhaiden keikkakokemuksieni listalla ja voi huh kun Otto Grundström oli vielä niin ihanakin ! Harmittaa vain kun vammaisen kamerani takia en saanut kovinkaan montaa edes jonkun laatuista kuvaa keikasta. (Ostakaa mulle järkkäri.)


Tosi iloinen fiilis jäi, vaikka mun nuudeliannoksessa olikin kaksi kärpästä.
(Esim. y ä k ?) Mutta jälkkäriksi söin vaniljapehmiksen ja sitä syödessä nyt unohtuu suuremmatkin murheet, nam !

0 kommenttia: