sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

mekkoja mekkoja mekkoja arrielle!

Kipeänä vielä. Ajattelin jäädä huomenna kotiin, jotten kuluttaisi itseäni koulussa heti ihan loppuun. Sen verran tapahtumarikas viikko tulossa koulujuttujen kannalta, ettei oikein ole varaa jäädä tiistaista eteenpäin kotiin sairastelemaan. Huomenna olisi siis parasta kokea ihmeparantuminen ! Tiistaina on enkun kirjaesitelmän palautus ja muistaakseni enkun kuuntelu, en muista tarkalleen. Keskiviikkona tehdään yhteishaku ja torstainakin on muistaakseni jotain, jos ei koulussa niin ainakin sitten musaopistolla.

Aaah, jos mulla o
lisi rahaa, ostaisin nyt ainakin miljoona uutta mekkoa. Sain eilen semmoisen inspiraation vaatteiden suhteen, että wou. :----)

Uusin ihastukseni on www.asos.com
Siellä on ainakin sataviisimiljoonatriljoonaa mekkoa, jotka haluaisin. Tässä muutama potentiaalinen vaihtoehto, joista jonkun on vain yksinkertaise
sti pakko päätyä vaatekaappiini ihan just nyt heti (tai kun vaan saisin ensin sitä r a h a a):

1. Musta, aika perusmekko. Vastaavanlaisen voisin löytää muualtakin, mutta tuossa vain on jotain niin ihanaa että oi aww, pakko saada.2. Tämäkin on aika perusmerkko, mutta ehkä vähän erikoisempi kuin tuo ensimmäinen vaihtoehto. Helmasta tykkään kovasti.

3. Tästä tykkään kanssa hirveästi, mutta vähän arastelen tuon värin kanssa.Mutta välillä olisi ihan jännää kokeilla jotain ihan uuttakin. En myöskään tykkäile noin avonaisista mekoista, mutta tuskin valkoinen toppi näyttäisi kamalan pahalta tuon alla.

4. Tämä on ehkä suosikkini, tosin en osaa päättää tykkäänkö enemmän tästä mustana vai harmaana. Harmaa olisi vaihteeksi kiva, mutta pelkään, että tuo paljastuukin sellaiseksi äklön vaalenharmaaksi, sellaiseksi tosi tylsäksi ja jos se ei halua sopia mun tukan väriin. Tosin taas totean, että vaihtelua hei!


Nyt kysyn teiltä, mikä teitä ihastuttaisi noista eniten ja mikä noista sattaisi olla eniten minua?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

uuh tuo kakkkos vaihtoehto on kyllä kivoin :) se näyttäis tosi kivalta joidenkin kiiltävien legginsien kaa ja sit kaa toimis myös "hempeen" tyylin kanssa :D

zoë kirjoitti...

i can't read what you're saying buuutttt ...black tank dress = necessary for spring .
for sure .ha !
x