lauantai 14. maaliskuuta 2009

you're the funny little frog

Lähdin tänään kirpparille jo kymmeneltä. Kiertelin ja kiertelin, mutta yksikään pöytä ei näyttänyt oikein houkuttelevalta. Lopulta löysin puna-valkoraidallisen topin hintaan 1,50 euroa ja päätin ostaa sen, jotta ei ihan tyhjin käsin sentään olisi tarvinnut lähteä. Nyt jälkeenpäin ajateltuna se olikin aika hyvä löytö, vaikka kotimatkalla ehdin sitä jo harmitellakin. Uskoisin, että siitä saattaisi tulla vaikka kevään lempitoppi !

Kirpparilta kirmasin H&M:ään ja keräsinkin käsiini oikein kunnon kasan mekkoja ja paitoja ja menin sovittamaan, jonotettuani ensin semmoiset kymmenen minuuttia, huh huh. Kannatti jonottaa, koska jokainen niistä vaatteista osottautui aika ihaniksi ja päätin antaa itselleni luvan ostaa niistä yhden, koska muuten olisin kuitenkin itkenyt verta koko kotimatkan.

Tämmöiseen mekkoon sitten päädyin ja hintaa moiselta löytyi vain
9,90e !


Lisäksi äiti yllätti minut ostamalla n e l j ä paria sukkiksia yksien sijasta. Sen oli tarkoitus ostaa mulle harmaat sukkahousut, mutta kun tulin kotiin, sängyn päällä oli rivissä niiden pyytämieni harmaiden sukkisten lisäksi kolmet muutkin oikein söpöt! Olin aika innoissani. Kiitoskiitos.
Vähäsen kiukuttaa taas kun päädyin kotiin H&M:n muovikassin kanssa.
En pidä siitä kaupasta ollenkaan, sillä vaatteiden laatu on useinmiten aivan kammottava ja noin miljoonasti olen sen kaupan takia todennut, että laadusta kannattaa maksaa ja sitä laatua ei kyllä H&M:stä löydä, mutta aina päädyn etsimään perus t-paitoja sun muita juuri H&M:ään, koska niiden vaatteiden hinta nyt vain sattuu sopimaan aina tyhjyyttään huutavalle lompakolleni ja osa niistä on ihan kivojakin, tosin aina saa varautua siihen, että jokatoisella vastaantulijalla on sitten samanlainen.
Yyyyh, mulla ei ole rahaa ostaa mitään kivaa ja persoonallista.
Mutta onneksi mulla on ompelutaitoinen äiti. :---)
2 kommenttia:

MeganElisabeth kirjoitti...

such a nice little blog you have

Arrie kirjoitti...

MeganElisabeth: Thank you!