perjantai 27. maaliskuuta 2009

sairastamaan!

Aamulla heikotti kamalasti, mutta ajatellin kokeilla jaksaisinko koulussa ainakin muutaman tunnin. Lähdin kotiin parantelemaan itseäni jo ensimmäisen tunnin jälkeen lasten tietokonepelien ja teidän blogienne voimilla. Aikaa onkin kulunut aika näppärästi! Kohta voisin katsoa vaikka Amelién.
Oon hykyisin
aina pipi, yhyyy.
Ja taas jäi fysiikan terotiatunt
i väliin. Ope tykkää varmasti ja silleen.

Huomenna
lupasin mennä moikkaamaan kaveriani kirppikselle.
Vaikka meinasin olla shoppailulakossa ensi kuun puoleen väliin, ajattelin kuitenkin tehdä nyt niin hur
jasti, että jos satun löytämään jotain ihanaakivaa, mikä on pakko saada, saan luvan ostaa, kunhan alle kympin lupaan tuhlailla. Ensi kuun alussa pitää kuitenkin ostaa SMG:n uusi levy ja se syö saastöjä parilla kympillä, nyyyh.

Toisaalta mietin mihin
oiken säästän. Vaikka toisaalta en näe mitään järkeä siinä, että shoppailee monta kertaa viikossa vähän kaikkea, mitä ei sitten todellisuudessa niin kovasti tarvitsisikaan. Kun lähtee kaverin seuraksi kaupungille, tulee aina ostettua ainakin se pakollinen pussillinen jugurttihedelmiä tai suklaacashewpähkinöitä ja ja ihastuttua johonkin vaatteeseen, jonka sitten tulee seuraavana päivänä ostamaan ja joka ei sitten välttämättä sieltä vaatekaapista sen kummemmin poistukaan. Ja sitten kaduttaa ja itkettää ja suututtaa.
Tosin joskus saattaa onnistaa ja ensin turhana ostoksena pidetty vaate tai tavara saattaakin osoittautua hyvin tarpeelliseksi. Niin kävi esimerkiksi erään perus mustan H&M:n mekkoni kanssa, jota pidän ny
kyisin aina liian lyhyiden mekkojen alla. Tadaa!
Myös inhokkikauppani, Gina Tricotin alerekistä äkkiä kiskaistu viiden euron mekko on nykyisin käyt
össäni keskimäärin kaksi kertaa viikossa.
korviksia!
ranskanperunakorvikset: kaverilta joululahjaksi <3
levykorvikset: samaiselta kaverilta, thaimaasta <3
saksikorvis: itse tehty

shakkinappulakorvikset: hundpark

minä ja maailman siistein kirjahyllyni

0 kommenttia: