sunnuntai 23. elokuuta 2009

and these songs that you sing do they mean anything?


Eilen kävin kirpputorilla. En löytänyt mitään. Ilma oli ihanan lämmin ja kesäinen ja valokuvasin pitkästä aikaa ja söin alle tunnissa pussillisen suklaalla ja jugurtilla kuorrutettuja hedelmiä ja pähkinöitä. Iltapäivällä leivoin muffinsseja ja pistin taikinan joukkoon Omar-karkkeja ja niistä tuli niin hyviä, että voisin tehdä niitä joskus toisenkin kerran.Viikonloppu on ihana asia.
Ajatus siitä, että huomenna on taas herättävä ennen seitsemää tuntuu inhottavalta.

2 kommenttia:

wilma g. kirjoitti...

ui, omarmuffineja! kuulostaa aika hyvälle, pitää varmaan itsekin kokeilla, nyt kun olen taas intoutunut tuohon leipomiseen ihan hulluna (niin, ettei pakkaseen enää mahdu enkä tiedä mihin niitä kaikkia juttuja tunkisin...) rakastan leipoa, mutta se on aika vaarallista, koska mun mielestä taikina on vaan niin paljon parempaa kuin itse valmiit tuotokset toisinaan :> välillä saattaa käydä niin, ettei uuniin päädykään mitään, vaan taikinat menee parempiin suihin :D

mie leivoin tänään ekaa kertaa kaneliässiä, oli aikast kivoja.

Arrie kirjoitti...

wilma g.: mullekin maistuu taikina yleensä paremmin kuin itse valmiit leivonnaiset. :---D taikinakulhon nuoleminen on ehdottomasti se paras vaihe leipomisessa!