sunnuntai 30. elokuuta 2009

purrrKävin eilen kavereiden kanssa katsomassa Pelimiehen painajaisen ja samaisella reissulla ehdin kuluttaa rahojani leffanamien lisäksi myös vaatteisiin. Tuon mustan neuleen hankin Gina Tricotista ja sillä oli hintaa 14,90 e. Alunperin mun oli tarkoitus ostaa se harmaana, mutta se osoittautuikin vähän tummemmaksi, kuin mitä olin nettikaupan kuvien perusteella ajatellut ja päädyin (taas) mustaan.
Koon valitsemisen kanssa mulla oli hankaluuksia, sillä S oli leveyssuuntaan aika mukava mutta vähän turhan lyhyt ja M taas sopivan pituinen mutta vähän turhan teltta. Valitsin pienemmän yksilön, mitä tietysti jälkikäteen kaduin.


Olen kamalan innoissani syksyvaatteista ! Kerrankin tuntuu kivalta ajtukselta pukeutus isoihin kaulahuiveihin, paksuihin villapaitoihin ja sukkahousuihin.
Hoen jatkuvasti itselleni, että tänä syksynä mun on ostettava edes yksi vähän värikkäämpi vaatekappale, mutta ei kyllä kamalan lupaavalta näytä.

1 kommenttia:

wilma g. kirjoitti...

oi, jäin kaipaamaan Ginaa, kun asuin talven yli turussa. sieltä löytyi välillä kivoja mekkoja ja kivaan hintaan. sinne olisi hinku päästä taas. kunpa se rantautuisi tänne raumallekin...