torstai 13. elokuuta 2009

I want you to watch cartoons with me

Väsyttää, vaikka olen juonut kolme kupillista kahvia. Tosin yhden niistä kaadoin silkkaa taitavuuttani melkein kokonaan lattialle, pöydälle ja nuottien sekä tietysti myös sähköjohtojen päälle. Oli ilo siivota puoli lattiaa, kun muutama tunti sitten olin ehtinyt ripotella myös poskipunani pitkin huonetta. Vieläkin on punaisia murusia huone täynnä. Voisin harkita uuden poskipunan ostamista, koska tuo nykyinen, varsin murskaantunut yksilö tuppaa sotkemaan niin laukun, lattian kuin kädetkin.
Tässä vihdoin lupaamani kuva Tallinnasta ostamastani t-paidasta. Noille hihoille mun pitäisi kyllä jaksaa tehdä jotain ennen kuin tuon voi ottaa käyttöön, koska ne on valtavat, mikä nyt ei ole kovin yllättävää, kun kyseessä on kerran miesten XL-kokoinen paita. Tossa kuvassa laitoin ne hakaneuloilla fiksumman näköisiksi mutta musta tuntuu, että ne voisi ehkä ommella.

5 kommenttia:

wilma g. kirjoitti...

kahvin juominen on oikeasti silkkaa taitolajia, ihan liian aliarvostettua.

itse onnistuin aina kaatamaan aamukahvini joka ikisenä päivänä sänkyyni, siellä kun sitä piti juoda. (nykyään olen petrannut tätä asiaa, onnistun kaatamaan sen patjalle vain hyvin harvoin) muistan myös kerran kun heitin koko kahvikuppini vahingossa lattialle, samalla myös tietokoneen, jonka päälle koko kahvi tietty kaatui. ensimmäinen itku tuli siitä, kun hieno muki meni rikki. myöhemmin vasta kirpaisi, kun tietokoneen kovalevy meni samalla rikki. mutta se oli hieno muki kyllä.

kouluissa pitäisi varmaan opettaa, miten juodaan kahvia erilaisissa tilanteissa, erilaisista mukeista, ilman että sitä on lattialla, pöydällä, vaatteilla, sängyssä, jonkun toisen vaatteilla...

huh, kauhea vuodatus, anteeksi tästä <: poikkesin vain sanomaan hei!

Maya kirjoitti...

Tykkään blogistasi ja kauniista vaatteistasi todella :)

Arrie kirjoitti...

wilma g.: äläpäs ollenkaan pyytele anteeksi sillä jos mä jostain tykkään niin pitkistä kommenteista! tuo kahvin juomisen opettaminen kouluissa saattais olla aika hyvä idea. mieluusti vaihtaisin esimerkiksi kaikki liikunnan ja matikan tunnit semmoisiin. :----)

Maya: oi, onpas kiva kuulla! kiitos. ♥

Hippu kirjoitti...

heei vitsi, eksyin tänne ensimmäistä kertaa ja tykästyin vallan kovin blogiisi !

Arrie kirjoitti...

Hippu: oih tommoiset kommentit on aina niin piristäviä! kiitos. ♥