keskiviikko 12. elokuuta 2009

sadepäivä

Koko päivän on satanut. Olen istuskellut rauhassa kotona, kuvannut, siivonnut ja vienyt roskat ulos ilman sateenvarjoa ja tehnyt ruokaa. Vaikka tuskin tapaan tänään ketään tai teen muutenkaan mitään erikoista, ei tunnu yhtään tylsältä. Ei tämmöisiä päiviä sitten koulun alettua enää tule.

Äsken sovitin varmaan kaikki vaatteeni ja keksin uusia asukokonaisuuksia koulun alkua varten, jottei sitten tarttisi aamulla ruveta panikoimaan ja kääntämään koko vaatekaappia nurin.Kokeilin pitkästä aikaa yksiä vanhoja ja aika kuluneita mustia farkkujani (kuvassa) ja musta tuntuu, että voisin laittaa ne päälleni taas joskus pitkästä aikaa. Ärsyttää vaan kun niiden lahkeet on jotenkin leventyneet käytössä ja joudun sähläämään hakaneulojen kanssa ennen kuin ne näyttävät kivoilta. Leikkelin äsken vähän tuon kuvassa näkyvän t-paidan kaulusta, koska se oli vähän turhan tiukka ja nyt sekin on musta aika kiva !


Tuota Gina Tricotin valkoista paitaa en ole pitänyt ikinä, vaikka se on ihan täydellisen kokoinen ja materiaali on ihanan pehmeää. Voisin uskaltautua sitäkin joskus julkisella paikalla käyttämään, koska ei se mun mielestä näytä yhtään hullummalta ainakaan noissa kuvissa.

Nyt voisin kyllä mennä tekemään jotain huippurentoa, koska nukuin viime yönä kolme tuntia ja väsyttää-ää-ää.2 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Mulla on toi sama GT:n paita, mutta itselläni se on XL kokoisena (ostettu aleista) joten käytän sitä tunikana :D Mutta toi on just sellane monikäyttönen ja helppo yhdistää kaikkeen!

Arrie kirjoitti...

tiina: niimpä! ärsyttää vaan kun oon jumittunut käyttämään suunnilleen pelkkää mustaa ja harmaata, niin valkonen tuntuu päällä ihan kamalan vieraalta. plääääh.